Yönetim Kadromuz

Habip BOZKURT

20160810_160642

Özgeçmiş

1980 yılında İstanbul’da doğmuştur. 1997 yılında İstanbul İmam Hatip Lisesinden mezun olmuştur. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlayan Av. Habip Bozkurt, Master programını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Özel Hukuk alanında tamamlamıştır. 2003 yılından itibaren çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev yapan Bozkurt, 2006 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nda görev almıştır. 2006 yılında Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, 2007 yılından itibaren İstanbul Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı (Seçim İşleri ve Eğitim Birim Başkanlıkları) görevlerinde bulundu.  2013 yılında İstimder’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başlayan Habip Bozkurt, 2015 Ağustos ayından itibaren Başkanlık görevine getirilmiştir. İstanbul Barosuna kayıtlı olarak avukatlık mesleğini icra etmektedir.

Adem BİRİNCİ

Özgeçmiş

1978’de İstanbul’da doğdu. İstanbul İmam Hatip Lisesinden 1997 yılında mezun oldu. 2001 yılında Trakya Üniversitesi Gümrük İşletme bölümü,   2012 yılında açıköğretim İşletme bölümünden mezun oldu. 2001-2007 yılları arası çeşitli gümrüklerde gümrük müşavir yardımcısı olarak görev yaptı. 2007’den beri endustriyel mutfak ekipmanları sektöründe çalışmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Mehmet AKBAŞ

IMG-20170510-WA0012

Özgeçmiş

1980’de İstanbul’da doğdu. İstanbul İmam Hatip Lisesinden 1997 yılında mezun oldu. 2008’de Sudan Uluslararası Afrika Üniversitesinden ve 2014’de İstanbul Üniversitesi denklikten mezun oldu. Aynı üniversitede İslam Tarihi yüksek lisans çalışmaları yapmaktadır. İHH İnsani Yardım Vakfı
Dış İlişkiler Ortadoğu masası koordinatörlüğüne devam etmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Mehmet Fatih ARSLANTÜRK

IMG-20170510-WA0006

Özgeçmiş

1985’te Of’ta doğdu. 2002 yılında İstanbul İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 2010’da Anadolu Üniversitesi Maliye Bölümünden mezun olduktan sonra 2012-2014 yılları arasında Çevre ve Şehircilik bakanlığında çalıştı. Halen Kentsel dönüşüm ve inşaat taahhüt işleri ile ilgilenmektedir.
Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Hüseyin KARA

IMG-20170510-WA0010

Özgeçmiş

1987’de Diyarbakır’da doğdu. İstanbul İmam Hatip Lisesinden 2005 yılında mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu
yöneticiliğini 2011’de bitirdi. Daha önce Esenler ve Eyüp Belediyesinde yöneticilik görevlerinde bulundu. Şu an Gençlik ve Spor Bakanlığında
Spor Eğitim uzmanı olarak görev yapmaktadır.

Mehmet KINCIR

Özgeçmiş

1972 Sivas doğumludur. İstanbul İmam Hatip Lisesinden 1990 yılında mezun oldu.
1994 yılında Anadolu Üniversitesi Makine Mühendisliğini bitirmiştir.
Çalışma hayatına Derbisan firmasında başlamış sonrasında Aktif Isı, Artı Mekanik, Aktif Çevre ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri’nde Satış ve Pazarlama müdürü olarak çalışmıştır.
2013 yılında Erbay Soğutma firmasında Pazarlama müdürü olarak görev yapmış ve 2014 yılından beri kendi kurmuş olduğu Artı Mekanik Müh. Ltd.Şti firmasını aktif hale getirerek çalışmalarına devam etmektedir.
Makine Mühendisleri Odası, Türk Tesisat Mühendisleri Derneği, Mimar ve Mühendisler Grubu ve İstimder üyelikleri bulunmaktadır. Evli ve İki çocuk babasıdır.

Mehmet YILMAZ

Mehmet Yılmaz

Özgeçmiş

1982’de Şanlıurfa’da doğdu. İstanbul İmam Hatip Lisesinden 1999 yılında mezun oldu. 2004’te Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Maliye bölümünden mezun olduktan sonra 2006-2009 yılları arası Türkiye Finans Katılım Bankasında kurumsal pazarlama portföy yöneticisi olarak çalıştı.
2010 tarihinden beri Maliye Bakanlığına bağlı olarak Vergi Müfettişi olarak çalışmaya devam etmektedir. Ayrıca Vergi Müfettişleri Derneği
yönetin kurulu üyesidir. Evli ve 2 çocuk babası olup Arapça ve İngilizce bilmektedir.